top of page

Welkom bij Liesbeth's Trimsalon

Hallo, mijn naam is Liesbeth Smit en ik woon in Aalsmeer. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren en altijd druk in de weer geweest met het verzorgen van kippen, konijnen, geiten, zwijnen, vogels, honden tot een pony aan toe.

Van jongs af aan wist ik al dat ik later met dieren wilde gaan werken en ben ik op mijn vijftiende terecht gekomen bij een trimsalon in de buurt. Daar hielp ik in mijn vrije tijd bij het trimmen van honden en zo ontstond de liefde voor dit vak. Na mijn middelbare school heb ik in 1994 mijn Middenstand diploma gehaald zodat ik eventueel later een eigen zaak op zou kunnen starten. Vervolgens heb ik 2 jaar bij een dierenartspraktijk gewerkt waar ik de dierenarts bij spreekuren en operaties assisteerde. Ondertussen liet het idee van een eigen zaak me niet los en besloot ik dat ik hondentrimster wilde worden!

Voor het vak bestaat een opleiding die ik met succes heb afgerond tot gediplomeerd trimster. De opleiding in combinatie met mijn middenstand diploma heeft in 1997 geleid tot de opening van mijn salon: Liesbeth's Trimsalon. Nu bijna 26 jaar later oefen ik mijn vak nog steeds met veel plezier uit en bent u als klant van harte welkom.

Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar  part-time bij een dierenartsenpraktijk als assistente gewerkt.

Ik ben aangesloten bij de ABHB, de beroepsorganisatie voor professionele en gediplomeerde hondentrimmers. Voor eventueel meer informatie over deze organisatie kunt u kijken op www.ABHB.nl

bottom of page